Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 10:06

Olive Challenge: Διαγωνισμός καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στον τομέα του ελαιολάδου

Ο Olive Challenge είναι ο πρώτος διαγωνισμός καινοτομίας και επιχειρηματικότητας αποκλειστικά για τον τομέα του ελαιολάδου.

Τον διαγωνισμό διοργανώνει η Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου και Ελιάς «ΦΙΛΑΙΟΣ», με στόχο οι τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες του ελαιοπαραγωγικού τομέα να εξερευνηθούν επιστημονικά και επενδυτικά.

Στον διαγωνισμό καλούνται επιστημονικές και επαγγελματικές ομάδες ή φυσικά πρόσωπα να καταθέσουν καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες για τη βελτίωση της παραγωγής, της επεξεργασίας, της εμπορίας και της προώθησης του προϊόντος, αλλά και της περιβαλλοντικά υπεύθυνης διαχείρισης του αγροδιατροφικού συστήματος.

Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι θα διακριθούν, θα παρακολουθήσουν ένα 6μηνο πρόγραμμα επώασης, το οποίο περιλαμβάνει:

Coaching από διακεκριμένους επιχειρηματίες και εξειδικευμένους leadershipcoaches, mentoring από επιτυχημένους επιχειρηματίες, εκπαίδευση στο πλαίσιο συνεργασίας με Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, καθώς και Ιδιωτικά Κολέγια και Πανεπιστήμια, σεμινάρια και εργαστήρια από καταξιωμένους επιστήμονες, δικτύωση με τις σημαντικότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, υποστήριξη στο πλαίσιο αναζήτησης επιχειρηματικών κεφαλαίων με στόχο την υλοποίηση των ιδεών - προτάσεων των διαγωνιζομένων και δικαίωμα χρήσης του λογοτύπου OLIVE CHALLENGE στο επικοινωνιακό υλικό και το site τους.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα