Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 10:09

Να δοθεί παράταση για όσο χρόνο χρειαστεί για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ ζητά ο Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού

Να δοθεί η απαραίτητη παράταση για όσο χρόνο χρειαστεί για την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ ζητά ο Αγροτικός Σύλλογος Χανδρινού.

Ειδικότερα αναφέρει, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές αναλάβαμε την Ατομική ευθύνη Μένοντας σπίτι υπακούοντας στης υποδείξεις των ειδικών. Η κυβέρνηση όμως βάζει σε κίνδυνο χιλιάδες αγρότες ανοίγοντας το σύστημα του ΟΣΔΕ για την ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων.
Ταλαιπωρία για χιλιάδες μικρομεσαίους αγρότες. Αγρότες σε απομακρισμένα χωριά που χρειάζονται μετακίνηση. Αγρότες και χωριά χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ηλικιωμένος αγροτικός πληθυσμός και αγρότες χωρίς ιδέα ηλεκτρονικού υπολογιστή. Με τα λάθη που θα γίνουν από τους παραγωγούς να επιβαρύνουν τους ίδιους και τον κίνδυνο να χαθούν επιδοτήσεις. Πρέπει επιτέλους να δοθεί μια λύσει με το ΟΣΔΕ που μας ταλαιπωρεί χρόνια.

Ζητάμε αυτές τις κρίσιμες στιγμές από την κυβέρνηση να ικανοποίηση τα αιτήματά επιβίωσης τις μικρομεσαίας αγροτιάς που τόσο πεισματικά αρνείται ο κύριος Βορίδης.
-Να δοθεί η απαραίτητη παράταση για όσο χρόνο χρειαστεί για την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ για όσους έχουν μεταβολές οι οποίες πρέπει να γίνονται δωρεάν και με την ευθύνη των δομών του υπουργείου.
-Για όσους αγρότες δεν έχουν μεταβολές να γίνεται αυτόματα και κάθε χρόνο η ενεργοποίηση χωρίς καμία επιβάρυνση και ταλαιπωρία για τους παραγωγούς.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα