Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018 21:37

Αισιόδοξοι για την αντιμετώπιση του γλοιοσπορίου στον "Νηλέα" - Ελπίδα στο πείσμα των νέων (εκπομπή Εύφορη Γη)

Με ενημέρωση, συνεργασίες και οδηγό τους το έντυπο που εκδόθηκε από τη ΔΑΟΚ Τριφυλίας μετά από σημαντική έρευνα, οι νέοι παραγωγοί της Χώρας πιστεύουν πως μπορούν να αντιμετωπίσουν το νέο μεγάλο εχθρό της ελιάς, το γλοιοσπόριο.

Οι παραγωγοί του Ελαιοπαραγωγικού Συνεταιρισμού "Ο Νηλέας" επιμένουν στη συνεργασία και την ενημέρωση και τα ηνία είναι πλέον στα χέρια των νέων, οι οποίοι έχουν βάλει στόχο να αντιμετωπίσουν αυτόν τον εχθρό και το ελαιόλαδο της περιοχής να διατηρήσει και να βελτιώσει την ποιότητά του και τη θέση του στις αγορές.

Στην εκπομπή "Εύφορη Γη" μιλούν νέοι άνθρωποι που έχουν βάλει στόχο να στηρίξουν την παραγωγή, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νηλέας Γιώργος Κόκκινος και παρουσιάζεται το έντυπο για την αντιμετώπιση του γλοιοσπορίου, με απλά λόγια, σε μια τετρασέλιδη έκδοση που επιμελήθηκε Η ΔΑΟΚ Τριφυλίας και ο διευθυντής της Αντώνης Παρασκευόπουλος σε συνεργασία με επιστημονικούς φορείς.

Περισσότερα στο 9 τεύχος του περιοδικού "Εύφορη Γη"

Δείτε το βίντεο της εκπομπής "Εύφορη Γη"

Δείτε ακόμα: Γλοιοσπόριο: "Ραβδίστε ότι ξέμεινε, ραντίστε πριν την άνθιση" - Οδηγίες για τους παραγωγούς από τη ΔΑΟΚ Τριφυλίας (εκπομπή Εύφορη Γη) μέρος 2

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/2019

Περισσότερο διαβασμένα