Εμφάνιση άρθρων βάσει ετικέτας: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Τέσσερις ήταν οι νικήτριες ομάδες στον τελικό της πρώτης φάσης του προγράμματος επιχειρηματικής επιτάχυνσης και μικροχρηματοδότησης «Αγροανέλιξη», που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου. Στον τελικό συμμετείχαν συνολικά 10 ομάδες με τις επιχειρηματικές τους ιδέες.

 

Προχωρά η ολοκλήρωση του 6ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού ελαιολάδου, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων λόγω του COVID 19, από την Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη και τους φορείς του ελαιολάδου του νησιού.

Κατηγορία Εκδηλώσεις

Στον διαγωνισμό "Life Skills: Αναπτύσσοντας Κοινωνικούς Επιχειρηματίες" του British Council συμμετείχαν σπουδαστές του Ι.Ε.Κ. Ορίζων Καλαμάτας, δημιουργώντας μια εικονική κοινωνική επιχείρηση για την οποία μάλιστα διακρίθηκαν. 

Κατηγορία Εκπαίδευση

Κατόπιν πολλών αιτημάτων, η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας ανακοινώνει την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής συμμετοχών στον 4ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της Βιβλιοθήκης έως τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020.

Κατηγορία Διάφορα

Παρατείνεται, για 14 ημέρες ακόμα, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στον Διαγωνισμό “Trophy – Τροφή Challenge”. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως την Παρασκευή 12 Ιουνίου στην ιστοσελίδα www.trophychallenge.gr.

Σε ανοιχτό διαγωνισμό, για την προμήθεια ενός υπερσύγχρονου απορριμματοφόρου οχήματος, με σκοπό τον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση του μηχανοκίνητου στόλου της Υπηρεσίας Καθαριότητας, προχώρησε ο Δήμος Πύλου-Νέστορος.

Κατηγορία Αυτοδιοίκηση

Ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Ανάπλαση οδού Αναγνωσταρά με προϋπολογισμό 850.000,00€ προκήρυξε ο Δήμος Καλαμάτας.

Κατηγορία Υποδομές

Διαγωνισμό ζωγραφικής και κόμικς διοργανώνει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες με θέμα «Είμαστε όλοι σημαντικοί στη μάχη, μαζί και οι πρόσφυγες, ενάντια στον κορονοϊό».

Κατηγορία Διάφορα

Τον τίτλο «Εντός της πόλης» έχει ο διαγωνισμός φωτογραφίας με ελεύθερο θέμα που ξεκινά στη Μεσσήνη από 1 έως 20 Μαΐου.

Κατηγορία Διάφορα

Επιστρέφει και φέτος ο Διαγωνισμός “Trophy – Τροφή Challenge”, για να επιβραβεύσει καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες και startups, που αναπτύσσουν εμπορικές και επιχειρηματικές λύσεις στους τομείς της αγροτεχνολογίας και της αγροδιατροφής.

Κατηγορία Καινοτομία
Σελίδα 1 από 12

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα