ΕΒΥΠ Ε.Ε.

1778
https://eforigi.com.gr/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/72/cropped-1570012347.png
ΕΒΥΠ Ε.Ε.

Τοποθεσία χάρτη

Τύπος:
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
Κατηγορίες:
ΓΕΩΡΓΙΑ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ
Γενικές πληροφορίες

Η ΕΒΥΠ E.E. ιδρύθηκε το 1965, θυγατρική εταιρεία της ΕΒΙΕ Α. Μιχαηλίδης ΑΕ, είναι μια από τις λίγες εταιρείες στην Ευρώπη και η μοναδική στην Ελλάδα που δραστηριοποιείται στην παραγωγή υδρολυμένων πρωτεϊνών και αμινοξέων, αποκλειστικά φυτικής προέλευσης, για χρήσεις στη γεωργία.
Αναλογιζόμενη τις διαρκώς αυξημένες απαιτήσεις του σύγχρονου αγρότη και καλλιεργητή, δημιούργησε μία σειρά καινοτόμων βιοδιεγερτών ενισχυτικών φυτικής θρέψης, τη σειρά “Amino 16”, με βάση τα αμινοξέα φυτικής προέλευσης.


Το “Amino 16” αποτελεί ένα οργανικό μείγμα 16 L-αμινοξέων, το οποίο είναι κατάλληλο για όλα τα είδη φυτών. Το κύριο χαρακτηριστικό της δράσης του έγκειται στο γεγονός ότι αυξάνει την ανθοφορία και την καρπόδεση, κάνοντας το φυτό περισσότερο αποδοτικό παραγωγικά. Η εφαρμογή του Amino 16 επηρεάζει θετικά τόσο την ανάπτυξη όσο και τη σύσταση των φυτών με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγής και της διατροφικής και εμπορικής αξίας των καρπών. Η εφαρμογή του έχει δώσει αποδεδειγμένα εντυπωσιακά αποτελέσματα σε μία πληθώρα διαφορετικών καλλιεργειών και είναι κατάλληλο και για χρήση στη βιολογική γεωργία (ΕΚ 2092/91).

H σειρά προϊόντων Amino 16 της ΕΒΥΠ Ε.Ε. ολοκληρώνεται με τα εξής προϊόντα:
Amino 16 & Β/Zn (Αμινοξέα με Βόριο και Ψευδάργυρο),
Amino 16 & Si/Zn (Αμινοξέα με Πυρίτιο και Ψευδάργυρο),
FruitFix (Μείγμα φυκιών και αμινοξέων)

Διαβάστε την περίληψη της βραβευμένης μελέτης για τη λίπανση της ελιάς

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα